Mads Vinther

Mads er den yngste af Vintherbrødrene, og han har et imponerende CV i forhold til hans alder. Som 19 årig slog han for alvor sit navn fast på den danske skiscene, da han i 2012 kørte sig ind på en klart 1. plads i kvalifikationen til Freeride DM. Siden da har han deltaget i den internationale Freeride World Qualifier.

Han har side løbende med handelsskolen formået, at uddanne sig skiinstruktør på højeste niveau, og blev i 2013 Eurotrainer ved Den Danske Skiskole.

Det er altid en fantastisk oplevelse at stå på ski med Mads. Han har en helt unik evne til at inspirere hans omgivelser til at blive bedre på ski – også kan man mærke han virkelig brænder for skiløb, og undervisning.

Hans skiløb er en giftig cocktail af dyb teoretisk viden, god form, kniv skarp teknik og en fuldkommen balance – også er han fuldstændig nådesløs og selvsikker, når der skal droppes klipper eller køres porte.

Mads er uden tvivl en af Danmarks mest alsidige skiløbere. Han har et imponerende niveau i alt lige fra pukler til powder, og hvis der er noget han ikke kan, så lærer han det!

Mads holder i denne sæson til i franske Alpe d’Huez.

Skriv et svar