Jannick Fjeldsøe

jannick-07a

“Jeg er en skiløber på 17 år og har specialiseret mig i at køre pukler. Da jeg var 10 år, kørte jeg pukler for første gang og fik med det samme smag for det. Siden har jeg udviklet mit pukkelskiløb ved at være på adskillige træningslejre i Canada, Frankrig og Schweiz. Derudover har jeg deltaget i nogle internationale konkurrencer på Europa Cup Touren samt i Det Danske Pukkel-mesterskab 4 gange.

Når jeg ikke kører pukler, og sneen og vejret er til det, elsker jeg at køre Big Mountain skiløb med masser af dyb pudder.

I forbindelse med mit skiløb kan jeg også godt lide at lave små video-edits fra mine ture for at dele mine oplevelser med alle mine venner og bekendte.

Når jeg bliver færdig med min skole i år, er planen at tage en sæson i Colorado i 2013/14. Der regner jeg med at træne med Winter Park’s pukkel team og at konkurrere i Nordamerika på Noram Touren.

Mine mål er en top-10 placering i Europa Cuppen samt i Noram Touren næste sæson. På længere sigt satser jeg på at kvalificere mig til at køre World Cup i pukler.”

Jannick Fjeldsøe

Resultater:

1. plads i DM i Pukkelpiste 2013
2. plads i international FIS konkurrence i Slovenien 2013
2. plads i DM i Pukkelpiste 2010, 2011, 2012
17. plads i Europa Cup 2011

Skriv et svar